Diensten

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Frans

Eerste Hulp Oefeningen

Uw bedrijfsbehoeftes en situatie staan bij ons centraal.

Wij organiseren graag eerste hulp oefeningen op uw eigen locatie en op basis van bedrijfsgerichte casussen. Samen met u stellen wij een toepasselijk scenario en regelen wij alle logistieke aspecten van de oefeningen.

De oefeningen kunnen aangekondigd zijn bij uw personeel en op deze manier vormen de basis van een specifieke training. Zij kunnen ook niet aangekondigd zijn om de werkelijkheid van een crisissituatie te simuleren. In beide opties is de evaluatie na afloop van de oefening een belangrijk leermoment voor alle betrokken partijen.

Tijdens een oefening zijn meerdere professionele lotusslachtoffers aanwezig. Het aantal is afhankelijk van de grote van de oefening.

Bij een ongeval en/of een crisissituatie is communicatie is van groot belang. Tijdens de oefening bieden wij de optie om met portofoons te leren werken en communiceren.

Ervaring laat zien dat zo een oefening een leuke en zeer efficiënt manier is om uw E.H.B.O./B.H.V. ploeg op een gecoördineerde wijze samen te laten werken en communiceren.

Een eerste hulp oefening kan ook als teambuilding evenement fungeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om uw ideeën/plannen te bespreken. Op basis van uw behoeftes maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Vitale Functies Opleidingen is uw flexibele en ervarende partner om een succes van uw oefening te maken.

 

E.H.B.O. Materiaal
Verbandkoffers bij bedrijven moeten aan bepaalde eisen voldoen.

Bovendien een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw eerste hulp materiaal moet net als uw eerste hulpverleners gereed staan om een slachtoffer te kunnen helpen.

Wij werken graag met u samen om uw verbandkoffers e.d. in orde te krijgen.
Tegen scherpe prijzen komen wij bij uw bedrijf langs om de verbandkoffers regelmatig te controleren en het materiaal zo nodig aan te vullen.

Neem gerust contact met ons op voor een initiële afspraak om uw situatie en behoeftes te evalueren.

MAATWERK VOOR UW VEILIGHEID